sponsored links

Code 641 tijdens Microsoft Updates

Ik gebruik Vista Home Premium op mijn Dell-laptop. Probeert Microsoft Updates te laden en code 641 op twee specifieke updates te krijgen. Dit gebeurde een paar weken geleden en ik heb uiteindelijk een totale herlaadbeurt (OS) van het systeem uitgevoerd, die het probleem leek op te lossen. Maar nu gebeurt het weer. Als bijzaak van dit probleem kan ik ook geen programma's de-installeren.


Hi,

Methode 1
Ik raad u aan de stappen van de volgende koppeling te proberen:

Fout: 0x80070005 wanneer u updates probeert te installeren met Microsoft Update of Windows Update
    http://support.microsoft.com/kb/968003

Opmerking:wanneer u online een virusscan uitvoert, raakt u gegevens kwijt die worden beïnvloed door een virus. Microsoft is niet verantwoordelijk voor dergelijk gegevensverlies.
    
    Methode 2

    Ik zou u aanraden om SFC-scan uit te voeren. SFC-scan scant alle beveiligde systeembestanden en vervangt onjuiste versies door de juiste Microsoft-versies.

Gebruik van de tool voor systeembestandscontrole om problemen met ontbrekende of beschadigde systeembestanden op Windows Vista of Windows 7 op te lossen
    http://support.microsoft.com/kb/929833

Methode 3
    Als er een Windows-update ontbreekt, probeert u de onderstaande Dll-bestanden te registreren en controleert u of de Windows-updateservice bestaat.

regsvr32.exe wuaueng.dll
regsvr32.exe wuaueng1.dll

Methode 4
Ik raad u aan de stappen van de volgende koppeling te proberen:

Foutbericht 'Windows Installer-service kan niet worden geopend' tijdens installatie van toepassing

http://support.microsoft.com/kb/319624

Opmerking:Deze sectie, methode of taak bevat stappen voor het wijzigen van het register. Er kunnen echter ernstige problemen optreden als u het register verkeerd wijzigt. Zorg er daarom voor dat u deze stappen zorgvuldig volgt. Voor extra bescherming maakt u een back-up van het register voordat u het wijzigt. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Klik op het volgende artikel voor meer informatie over back-up en herstel van het register:Maak een back-up van het register in Windows Vista

Tags: