sponsored links

Kan geen icloud-update ophalen om

te installeren

Ik kan de 5.1 iCloud-update niet installeren op mijn Windows 7-laptop. Ik heb nog nooit een probleem gehad. Ik doe de nieuwe iTune- en Quicktime-update. Er zijn geen foto's meer in mijn iCloud-foto's toen ik een back-up maakte van mijn iPad. Ik moest iCloud 3.1 repareren en het kan ze hebben uitgeschakeld, maar ze hadden terug moeten zijn nadat ik een back-up van mijn iPad had gemaakt. Ik heb geen 9.2 OS maar 9.1 OS op degene waarvan ik een back-up heb gemaakt. Moet ik een back-up maken van mijn andere iPad waarop het 9.2-besturingssysteem is geïnstalleerd?

Eventuele suggesties?

Thanks.


Hi, mksr.

Bedankt voor het bezoeken van Apple Support Communities.

Ik begrijp dat u hulp nodig heeft bij het oplossen van het probleem dat u ondervindt met het iCloud-configuratiescherm voor Windows en uw foto's. Het huidige iCloud-configuratiescherm dat op dit moment beschikbaar is voor Windows 7 is 3.1. Voor het gebruik van iCloud-configuratiescherm voor Windows 5.1 is Windows 10 vereist.

PC

Systeemvereisten voor iCloud

Als u iCloud-besturingspaneel 3.1 voor Windows hebt kunnen installeren, hebt u alleen toegang tot de functie Mijn fotostream. Hiermee kunt u de laatste 30 dagen aan foto's op uw computer of iOS-apparaat bekijken.

Wat gebeurt er met mijn foto's als ik mijn fotostream uitschakel?

Als u uitlogt bij iCloud of Mijn fotostream uitschakelt op uw iPhone, iPad of iPod touch, worden alle foto's in het album Mijn fotostream van dat apparaat verwijderd. Alle foto's uit Mijn fotostream die u hebt geïmporteerd in het album Alle foto's en het tabblad Foto's worden ook verwijderd.

De foto's uit Mijn Fotostream op uw andere apparaten worden niet beïnvloed. Foto's uit Mijn Fotostream blijven 30 dagen op de iCloud-server staan ​​vanaf de datum waarop u deze uploadt naar Mijn Fotostream. Als u zich aanmeldt bij iCloud met dezelfde Apple ID en Mijn Fotostream op een ander apparaat inschakelt, worden de foto's automatisch gedownload.

Voordat u Mijn fotostream uitschakelt, moet u alle foto's opslaan die u wilt bewaren op uw apparaat. Meer informatie over het opslaan van uw foto's.

Veelgestelde vragen over Photo Stream

Als u een upgrade hebt uitgevoerd naar iCloud-fotobibliotheek en al uw foto's wilt openen, kunt u deze bekijken op iCloud.com en Foto's selecteren. U kunt ze ook rechtstreeks naar uw computer downloaden via de onderstaande stappen.

Foto's of video's downloaden naar uw computer

 1. Ga naar Photos on iCloud.com.

 2. Voer een van de volgende handelingen uit:

  • Klik op Moments om uw foto's of video's gegroepeerd op tijd en locatie te bekijken.

  • Klik op Albums en klik vervolgens op een album om de inhoud te bekijken.

 3. Klik op 'Selecteer foto's'.

 4. Selecteer de foto's of video's die u wilt downloaden en klik vervolgens op Downloaden.

  De grootste beschikbare versie van elke foto en video die u selecteert, wordt opgeslagen in uw map Downloads op uw computer (of een andere map die is opgegeven in de voorkeuren van uw webbrowser of de instellingen voor opties).

iCloud: gebruik de Photos-app op iCloud.com

U kunt ook verwijderde foto's herstellen door de onderstaande stappen te doorlopen.

Verwijderde foto's en video's herstellen

U kunt foto's en video's herstellen die u in de afgelopen 30 dagen heeft verwijderd.

 1. Ga naar Photos on iCloud.com.

 2. Klik op Albums en selecteer vervolgens het album Recent Deleted om de inhoud te bekijken.

 3. Klik op 'Selecteer foto's' en voer een van de volgende handelingen uit:

  • Klik op Alles herstellen.

  • Selecteer de foto's of video's die u wilt herstellen en klik vervolgens op Herstellen.

Met betrekking tot uw vraag over het maken van een back-up van uw iPad, vindt u hier een artikel met een overzicht van de gegevens waarvan een back-up is gemaakt naar iCloud.

iCloud: overzicht van iCloud-opslag en -back-up

Laat het me weten als u nog vragen heeft.

Proost

Tags: